Zanni nu are deloc gusturi rele la femei. Deși este singur, de-a lungul timpului, artistul a pus ochii pe unele dintre cele mai frumoase femei de la noi. După ce a recunoscut că în Republica Dominicană a stabilit o conexiune puternică cu Alexandra Stan, Zanidache a aruncat o altă bombă: concurentul „Survivor” a fost la un pas de a o cuceri pe Irina Rimes.

Înainte de a deveni celebru, Zanni nu a avut deloc o viață ușoară. „Protejatul” lui Alex Velea nu s-a victimizat niciodată, ci, din contră. A luptat mereu, cu toate armele pentru a ajunge la cea mai bună versiune a sa. Anul trecut a fost una dintre cele mai frumoase perioade pentru Zanni. Artistul și-a luat prima lui casă și, așa cum le povestea fanilor, are de gând să își deschidă un business legat de prima lui pasiune.

Zanni este mare fan Irina Rimes

Cei care îl urmăresc de mult timp pe Zanni au aflat că acesta a lucrat ca frizer cu câțiva ani în urmă. Pe vremea aceea, artistul nu era deloc cunoscut, dar asta nu l-a împiedicat să pună ochii pe o artistă de succes de la noi. Este vorba despre Irina Rimes, căreia Zanni i-a desenat chiar și inimioare. Din păcate, relația lor nu s-a concretizat, iar Zanni a rămas și în ziua de azi cu gândul la ea.

„A venit odată la cămin Irina Rimes, în fiecare vară era concert. Eu tundeam, eram frizerul căminului. Pe vremea aia nu ascultam muzică comercială, eram și eu ignorant. Mă uitam pe geam la ea și mă gândeam cum ar fi să o combin pe Irina Rimes.

Mi-am făcut freza, frumos, m-am îmbrăcat și m-am dus în fața scenei. A terminat concertul, s-a dus în spate, să mănânce undeva, la cantină. Am batut în geam și i-am făcut 2 inimioare în geam, a trebuit să îmi fac curaj. Am plecat. După ce a aflat povestea mea de viață, a venit după 3 ore un băiat să îmi spună că m-a căutat. Uite cum am pierdut-o eu pe Irina Rimes.”, a relatat Zanni în emisiunea „La Măruță”.