Acum câteva luni, o nouă ruptură a avut loc în lumea muzicală. Zanidache a fost cel de-al treilea artist care a decis să se rupă de Alex Velea și să fie pe cont propriu. Nu este pentru prima dată când iubitul Antoniei trece printr-o astfel de experiență neplăcută, doar că Zanni este o persoană la care nu se aștepta să facă asta. 

În ultimii ani, Zanidache s-a bucurat de succes și de popularitate mai mult ca niciodată. Acesta a fost participant la unele dintre cele mai cunoscute emisiuni de la noi, iar asta i-a adus un val imens de faimă. Însă, nimic din toate astea nu ar fi fost posibile dacă nu se afla sub umbrela lui Alex Velea.

Zanni a fost una dintre descoperirile lui Alex Velea și tot iubitul Antoniei a fost cel care i-a dat încredere că poate reuși pe plan muzical. Și chiar așa a fost, dacă este să ne raportăm la piesele și la colaborările pe care le-a avut în ultima vreme. Dar, cum ceea ce este frumos nu durează prea mult, fix asta s-a întâmplat și în cazul lui Zanni.

Zanni, jigniri la adresa lui Alex Velea. Iubitul Antoniei nu are de gând să treacă peste aceste replici Social media

Încă o ruptură la Golden Boy Society

Acum câteva luni, acesta anunța că nu mai are nicio treabă cu Alex Velea. Se pare că fostul câștigător „Survivor” s-a săturat să fie sub „tutela” lui Alex Velea, iar termenii contractuali începuseră să nu-i mai convină. Acesta a dat de înțeles că un mare procent din tot ceea ce făcea mergea către Velea, iar acesta a fost unul dintre motivele separării.

Însă, se pare că Zanni nu a vrut să rupă legătura cu cel care a crezut cel mai mult în el până nu l-a sfidat. Potrivit celor de la fanatik.ro, Zanidache nu mai trecuse de ceva vreme pe la studiou, iar în momentul în care a decis să meargă pentru ultima dată, nu s-a prezentat singur, ci a fost însoțit de un avocat.

Fostul câștigător a mers la Velea cu avocatul pentru a stabili termenii contractului, iar acest lucru l-a făcut pe Alex să se simtă jignit.