Zanni este unul dintre artiștii momentului, dar până a ajunge aici, el a trecut prin clipe de coșmar despre care își amintește cu greu. Recent, a oferit o serie de declarații dureroase despre viața pe care a dus-o la orfelinat și despre toate problemele pe care le-a avut. Fanii lui au rămas mască și l-u ascultat cu lacrimi în ochi.

Zanni, clipe de coșmar în copilărie

Marele câștigător al emisiunii Survivor, pe numele său real Zannidache Robert Edmond, știe că proveniența numelui său este de origine grecească, dar nu are nici cea mai mică idee care dintre părinții săi este din Grecia. El a fost vizitat de mama sa de cinci ori, dar nu avea idee cine este sau ce înseamnă cuvântul „mamă”, având în vedere faptul că a fost abandonat încă de la naștere de către cei care i-au dat viață.

Zanni a trăit până la vârsta de șapte ani, după cum a dezvăluit chiar el, fix ca un animal care nu știa să facă diferența dintre o fată și un băiat, nu știa pe ce planetă este, nu știa ce înseamnă să fie ziua lui sau cum a apărut pe acest pământ. A început să invețe acest lucruri, după ce s-a mutat într-un alt orfelinat.

„Numele este grecesc, dar nu stiu prea multe, care a fost grec, mama, tata, habar n-am. Mama a venit cam de cinci ori la mine. Prima oana cand ma vizita eu nu stiam cine este, atat de straine imi erau cuvintele „familie”, „mamă”, „tată”. Mie pe la opt ani, când m-am dus la alt orfelinat, mi s-a explicat ce înseamnă „mamă”. Eu nu stiam care e diferenta dintre fată și băiat, chestiile astea mi s-au explicat foarte târziu, când am schimbat orfelinatul. Nu stiam pe ce planetă mă aflu, nu stiam că e ziua mea. La un moment dat mai venea cineva și îmi spunea „La mulți ani” și eu nu stiam ce înseamnă, eram fix un animal, nu stiam nimic despre mine, cine sunt eu, cum am apărut. M-a vizitat mama de câteva ori și eu nu știam cine este femeia asta care mă vizitează, de ce mă vizitează, de ce stă lâgă mine și nu stă lângă ceilalți. Nu stiam ce se întâmplă”, a declarat Zannidache, într-un interviu.