Zanni nu a fost pe placul tuturor colegilor lui de la Survivor România. Unii l-au criticat dur pentru comportamentul pe care l-a avut față de ei, iar recent Georgiana Lupu nu a mai rezistat și l-a făcut pe acesta cu ou și cu oțet. Totul s-a întâmplat după ce o parte dintre foștii concurenți au decis să facă un live pe Instagram, pentru a sta de vorbă cu oamenii care i-au susținut și, de asemenea, pentru a le răspunde la întrebări. Campionul Survivor a acuzat-o pe Georgiana că nu i-a spus în față părerea sa despre el, iar ea s-a enervat extrem de tare.

„Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez. N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor”, a spus despre Zanni fosta lui colegă din concurs.

Georgiana Lupu, acuzații grave la adresa lui Zanni

Tânăra este de părere că un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se poate numi bărbat. Pentru ea, o astfel de persoană nu reprezintă nimic. Mai mult de atât, le-a spus celor care îi urmăreau că acesta este adevărul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la TV și pe care l-au votat într-un număr foarte, foarte mare.

„Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează. Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat. Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare”, a mai afirmat Georgiana Lupu.