Zanni și Ana Porgras au întrerupt orice fel de legătură, imediat după terminarea emisiunii la care amândoi au participat. Fosta campioană a României l-a susținut pe prietenul ei în toate cele aproape șapte luni de competiție și și-a îndemnat fanii să aibă încredere și să îl voteze, chiar dacă și-a pierdut contul de Instagram cu peste 100.000 de urmăritori. Ea a sperat până în ultima clipă că el va fi cel care se va întoarce în România cu trofeul, iar visul i s-a îndeplinit.

Zanni, adevărul despre Ana Porgras

„M-am obisnuit, am trecut peste, dar i-am tot spus numele de-a lungul competitiei. Și cand a venit sfarsitul competitie ne-a spus domnul Dan ca o sa vina fostii concurenti. M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca o sa vina Cosmin, Sebi, în special Ana; ca voiam sa fie acolo sa ma sustina, ca era chestia aia că m-am obisnuit să fiu cu ea la stafete. Lumea a interpretat că e telenovelă, că dragoste. Ne luam in brate, erau sentimente puternice, dar nu de iubire, îmi plăcea de ea ca om. Și ea a avut mereu incredere in mine, asta mi-a placut la ea; ca imi spunea mereu că eu voi câștiga și imi dadea increderea de care aveam nevoie.”, a spus Zanni într-un video pe YouTube.

Toată lumea a crezut că după marele final Survivor România, cei doi Faimoși vor forma un cuplu, mai ales că le stătea foarte, foarte bine împreună, după cum au spus admiratorii lor. Din nefericire, nu a fost deloc așa, pentru că Zanni a văzut pe telefonul ei un mesaj care l-a făcut să își dea seama de intențiile sale și peste care nu a putut trece atât de ușor. În podcast-ul lui Alex Velea și al Antoniei a explicat clar cum au stat lucrurile.

Ce s-a întâmplat în marea finală Survivor

„La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede; că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu stiam ce s-a intamplat acasa. Si dupa ce s-a terminat, am castigat eu, m-am dus cu Ana pana in cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat in telefonul ei. Multi m-au intrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei si prin niste chestii pe care le-am auzit cumva. „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri”. Și eu știu cine e Jador și ce face Jador cu fetele, adică nu s-a dus doar să… Și am întrebat-o „Auzi, dar tu te-ai mai văzut cu Jador? Dar nu că m-ar fi interesat, acum e greu să explic faptul că Ana mi-a dat mereu de înțeles că ea ar fi vrut mai mult cu mine. Că ea m-a întrebat „Auzi, tu vrei să știe lumea de noi? Că noi…” Acum trebuie să intru și în alte detalii…”, a mai povestit Zanni, în aceeași filmare.