„Vedetele astea de carton, impresii, ăștia de se închipuie. Au făcut și ei un live două și deja sunt Dumnezeu pe Pământ. Nu îmi plac chestiile astea deloc.”

În urmă cu ceva timp, Zannidache s-a făcut cunoscut publicului larg din România. Acesta a dat lovitura cu piesele sale și a fost prezent în mai multe show-uri de tip concurs, pe care le-a câștigat. Acesta a căpătat notorietate, iar acum a făcut o analiză dură asupra vedetelor românești.

Se pare că Zanni nu este prea indulgent atunci când vine vorba despre unii dintre colegii săi de breaslă. Acesta a analizat industria din care face parte și nu numai și a dat verdictul. Artistul este de părere că în prezent scena publică este populată de mult prea multe așa zise vedete. Zanni este de părere că rețele sociale, care oferă un succes facil, au creat numeroase vedete de carton.

Artistul și-ar dori ca internatul să pice și lumea să se întoarcă la viața de acum 100 de ani, pe vremea când doar prin muncă puteai să reușești. Zanni nu se teme că acest lucru i-ar stinge și lui celebritatea și deja știe cu ce s-ar ocupa.

„Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară, Instagramul, TikTok-ul. Să dispară tehnologia, curentul și să ne întoarcem acum 100 de ani când eram sălbatici. Mi-ar plăcea la nebunie. Ar dispărea superficialitatea. Ar dispărea tot și ne-am întoarce la ceea ce contează cu adevărat în viață. Chiar îmi doresc să dispară falsitatea, superficialitatea. Vedetele astea de carton, impresii, ăștia de se închipuie. Au făcut și ei un live două și deja sunt Dumnezeu pe Pământ. Nu îmi plac chestiile astea deloc.

Dacă s-ar închide tot, aș tunde, aș tatua, am fost frizer, tattoo artist. M-aș înconjura de oameni frumoși, cu care să ne distrăm fără internet pe bune. Foc de tabără, sălbăticie, ne strângem frumos, dansăm.”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii „ZigZag”.

Zanni dă de pământ cu colegii de breaslă. Artistul a spus lucrurilor pe nume, fără să menajeze pe nimeni
Social media

Zanni, fără vicii

Deși a avut o viață grea, care îl putea împinge spre o latură întunecată, Zanni a ales altă cale. Acesta spune că nu are vicii și nici nu este tentat de el, spre deosebire de alte personaje de pe scena mondenă. Tânărul nu își dorește să fie influențat sau controlat de orice fele de substanță, așa că preferă să stea departe de ele.

„Nu prea beau, m-am mai îmbătat de câteva ori. Nu mă droghez, nu fumez țigări. Rareori, dar odată la mult timp, mai consum o chestie, mai beau câte un pahar de alcool. Super rar, atât de rar încât mie nu îmi place să fiu inconștient. Eu trebuie să fiu mereu treaz. Să controlez tot ce fac în viața mea, pentru că în fiecare zi fac ceva.

Eu nu îmi permit, să zicem, să iau o boabă la festival cu toți proștii. Pentru că presupune două-trei zile de depresie, anxietate. Nu am timp să mă prăjesc, de asta nu mă droghez. Am încercat o dată, de două ori, dar nu.”, a mai spus Zanni.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.