Zanni și Ana Porgras nu și-au mai vorbit deloc, de când s-a terminat competiția Survivor România. Nimeni nu a știut exact ce anume s-a întâmplat între ei, dar artistul nu a mai rezistat și a lămurit situația. Acesta a fost foarte dezamăgit de ea, după ce a aflat care sunt interesele sale reale și după ce a văzut un mesaj pe telefonul ei în care ea vorbea cu un alt bărbat, deși susținea că îl iubește.

Zanni, supărat pe fosta sa colegă de echipă

Zannidache este de părere că fosta campioană a României a vrut doar să se ridice pe spatele său, să fie cunoscută și să fie, de asemenea, în lumina reflectoarelor. Acest lucru l-a deranjat enorm pe câștigătorul Survivor, care a recunoscut că și-a dorit să fie iubit de ea, pentru că l-a atras ca femeie, ca om. I-a plăcut felul ei de a fi și chiar a crezut că ea îl iubește la vremea aceea. A susținut-o chiar și în momentele în care simțea că îi este greu și voia să iasă din concurs. Au fost acolo unul pentru celălalt, iar acum nu mai schimbă o vorbă.

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine. La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc”, a declarat Zanni.