Zanni nu are nevoie de prea multe introduceri. „Protejatul lui Alex Velea” a reușit să se remarce la „Survivor” și să devină preferatul oamenilor de acasă. Lupta pentru supraviețuire nu a fost deloc una ușoară, dar a meritat din plin fiecare efort. Zanni s-a întors acasă cu marele premiu, dar și cu multe prietenii pe care le va păstra mult timp de acum încolo.

Zanni este o persoană foarte sinceră și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Tocmai de aceea, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a participat la rubrica „Sosurile iuți”. Zanni și-a propus să nu evite nicio întrebare și să răspundă cu maximă sinceritate la toate, chiar dacă asta ar putea crea un val de reacții în showbiz.

Pe vremea când se afla în Republica Dominicană, Zanni a reușit să stabilească anumite conexiuni cu unii dintre concurenți, chiar dacă erau rivali pentru marele premiu. Toată lumea de acasă a fost ferm convinsă că între el și Ana Progras a fost mai mult decât o prietenie. Invitat la Măruță, câștigătorul „Survivor” a spulberat toate presupunerile fanilor.

Zanni a fost crush-ul Alexandrei Stan în Republica Dominicană

Zanni a recunoscut că, deși se certau mai mereu la anumite probe, între el și Alexandra au fost și vor fi mereu sentimente. Ba mai mult, aceasta a fost sprijinul lui emoțional până când a ajuns Ana Porgras în competiție. Chiar dacă pentru ei „Survivor” s-a încheiat demult, fostul concurent nu s-a sfiit să spună că o iubește pe artista din Constanța.

„E lejeră întrebarea, dar nu știu dacă intră în categoria aia, sunt sau nu sunt. Nu știu dacă au făcut asta pentru că am făcut eu primul asta. Sunt multe nume, mi-am încercat-o, dar o pot numi așa, o joacă. Poate mi se pare că am încercat. De fapt, nu am încercat nimic.

Alexandra Stan, ea e, dar sunt explicații la mijloc. Alexandra Stan nu mai este măritată. Pot să spun că am avut o relație foarte specială în „Survivor”, până să vină Ana. Am avut o conexiune cu ea. Nu am făcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. La mine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin.”, a declarat Zanni la „Sosurile iuți”.