Zanni și-a propus să le arate fanilor săi ce face mai exact cu toți banii pe care i-a câștigat în urma participării sale la emisiunea Survivor România. Artistul a început să vizioneze câteva apartamente, până îl va găsi pe cel potrivit pentru el în care se va muta, așa cum a anunțat. Tânărul a trăit toată viața la casa de copii și la cămin și nu își dorește decât să aibă parte de o viață mai bună și muncește din greu pentru acest lucru.

Zanni, sincer cu fanii lui de pe YouTube

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, pe vlog.

Multă lume nu a crezut că își va lua un apartament așa cum a zis și de aceea, el și-a dorit să le dea peste nas gurilor rele și să le arate că se ține de cuvânt și că știe bine ceea ce are de făcut. Zannidache este foarte fericit că visul de a avea o casă a lui aproape s-a împlinit, iar fericirea i se citește pe chip în imaginile pe care le-a postat de curând pe canalul său oficial de YouTube.

„Ce faci, Zanni? Îți iei antibioticul? Mă, Zanni, ai zis că nu dai banii pe prostii? Nu pot să cred așa ceva!”, i-a zis un amic.

”Nu pot să îmi iau casă! Sunt dependent! M-ați prins! Lăsând gluma la o parte, sănătatea este pe primul loc. Acesta este antibiotic și probiotic.”, i-a răspuns Zanni.