Zanni le-a demonstrat tuturor că atunci când își propune ceva, nu se lasă până nu reușește. Protejatul lui Alex Velea a plecat în competiția din Republica Dominicană mânat de un singur gând. Tânărul a vrut să câștige marele premiu pentru a-și cumpăra propria casă. Ambiția a fost de partea lui, iar prin multă muncă, rezistență fizică și psihică, Zanni a devenit câștigătorul „Survivor” 2021.

Multă lume a crezut despre Zanni că va cădea în mirajul banilor și că nu va face nimic cu premiul de la „Survivor”. Câștigătorul le-a demonstrat tuturor că s-au înșelat atunci când și-a cumpărat propria casă. Zanidache a ales un apartament situat într-un cartier rezidențial din Capitală și poate spune că s-a așezat la casa lui. Artistul și-a decorat locuința în stilul lui și, în sfârșit, se poate simți ca acasă.

După ce a devenit proprietar cu acte-n regulă, Zanni a trecut la următorul pas pe care vrea să îl bifeze.
Kanal D

Ce vrea Zanni să facă după ce și-a cumpărat propria locuință?

După ce a devenit proprietar cu acte-n regulă, Zanni a trecut la următorul pas pe care vrea să îl bifeze. Membrul Golden Boy Society vrea să își facă debutul în lumea afacerilor. Aceasta nu are un singur plan de business, ci mai multe pe care vrea să le pună în aplicare treptat. Protejatul lui Velea a dezvăluit o parte din ele în online, în fața fanilor care au fost mereu alături de el.

„Am niște proiecte drăguțe rău la care s-ar putea să particip. Niște emisiuni d-astea amuzante la care voi apărea.  Să vă împărtășesc și ce am de gând! Vreau să-mi transform sufrageria într-o cameră de transmisiune, împărțită în 3 etape”. a declarat Zanni.

„De pe acum mă gândesc deja să îmi deschid și un business, pe lângă hobby-urile mele. N-am nimic stabil în momentul de față. Nu știi când vine ziua în care rămâi fără nimic, motiv pentru care trebuie să-mi fac o bază financiară, un venit pasiv.

Acum 5 ani când m-am apucat de frizerie, le-am zis prietenilor mei că va veni ziua când îmi voi lua casa mea și îmi voi deschide și frizeria mea. Deci, următoarea etapă a vieții mele va fi asta!”, a completat Zanni în online.