Zanni și Ana Porgras au rupt orice fel de legătură, imediat după terminarea emisiunii la care au participat, Survivor România. După marea finală, un mesaj pe care artistul l-a văzut pe telefonul fostei gimnaste a dus la ruptura dintre ei, dar nimeni nu știa ce scria, cu adevărat, în mesajul respectiv. O vreme, el a preferat să nu discute despre acest subiect, dar recent a dat din casă, pentru a lămuri pe toată lumea.

Zanni, mai sincer ca oricând

Ei bine, se pare că femeia de la care avea mari așteptări și la care a ținut vorbea prin mesaje cu un alt bărbat. În momentul în care a văzut textul cu pricina și și-a dat seama de intențiile sale reale, Zanni a decis că nu mai are ce discuta cu ea.

Când a citit conversația dintre Ana Porgras și bărbatul respectiv, lui nu i-a venit să creadă că toate acele lucruri sunt adevărate și că Ana Porgras voia doar să se folosească de el. Chiar a crezut că îl iubește sincer și că își dorea o relație pe bune cu el, dar s-a înșelat și este complet dezamăgit de întreaga situație.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a zis el.