Andreea Marin ( Zâna) este o femeie pe care toată lumea o cunoaște. Aceasta a prezentat emisiunea „Surprize, surprize” de pe TVR 1 în urmă cu mulți ani. Datorită emisiunii, a primit porecla de „Zâna surprizelor”. 

Emisiunea moderată de Andreea Marin a fost un real succes încă de la început. Pe parcursul celor 9 ani în care a fost difuzată, emisiunea a fost lider de audiență. În fiecare seară românii se adunau în fața televizoarelor pentru a-și urmări idolul.

După ce a părăsit televiziunea, Andreea s-a implicat în multe acțiuni și proiecte menite să ajute oamenii. Aceasta a avut și momente grele precum moartea mamei sale sau divorțul de fostul ei soț Ștefan Bănică Jr. Totuși, a făcut față cu brio multitudinii de încercări la care a fost supusă.

Zâna vorbește despre salariul pe care îl primea de la TVR 1

Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, declară Andreea Marin.

Chiar dacă nu a beneficiat de un salariu uriaș, emisiunea de pe TVR 1 a fost fix ce avea nevoie. Andreea a fost propulsată în abisul celebrității datorită succesului colosal. În prezent, femeia le mulțumește foștilor ei colegi pentru tot ceea ce au învățat-o.