Află ce mesaj le-a transmis Yana celor care o jignesc.

În ultimele zile, Yana, fostă concurentă a emisiunii „Mireasa” a fost aspru judecată de către fanii emisiunii matrimoniale. Acest lucru s-a întâmplat mai ales atunci când aceasta a fost testată pozitiv cu covid-19, după ce ar fi petrecut o seară în club.

Fanii emisiuni sunt deranjați de faptul că Yana se distrează, în timp ce Andrei, logodnicul său este încă în casa „Mireasa” și suferă după iubita lui. Criticile au ajuns și la urechile Yanei, iar fata a avut un mesaj dur să le transmită celor care au criticat-o.

„Mă dor direct în..”

„Să știți „dragii” mei hateri că toată răutatea pe care o transmiteți, vi se întoarce cu ori mai multe. Gurile spurcate nu mă interesau niciodată. Și aberațiile voastre, cărora nici nu le dau atenția, mă dor direct în c*r.

Așa că, cheltuiți energia voastră pe comentarii răutăcioase în continuare, încercați să scoateți rahatul acela cu care sunteți plini, dar nici asta nu o să vă ajute. Mi-e dor milă de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate.” a fost mesajul pe care Yana l-a transmis pe contul său de Instagram

În urmă cu două săptămâni, Yana a fost nevoită să părăsească casa „Mireasa”, altfel, în caz contrar, ar fi riscat să primească o interdicție de a intra în România pentru o perioadă de cinci ani de zile.Înainte de a-și lua rămas bun, Andrei, iubitul fetei, a decis să o ceară pe aceasta de soție. La acest moment important și emoționant pentru acest cuplu au luat parte concurenții emisiunii, dar și gazda show-ului matrimonial, Simona Gherghe.

Yana este o concurentă originară din Republica Moldova ce a venit în România în show-ul „Mireasa” pentru a-și întâlni marea dragoste.

„Mă numesc Yana! M-am născut în Republica Moldova, raionul Florești. Zodia mea este Taur, m-am născut pe 1 mai 1999. Am terminat 12 clase și am început să lucrez în domeniul vânzărilor. Am luat în chirie spațiu și am început să fac un salon de frumusețe. Am vrut să mă dezvolt ca meșter în mai multe domenii, sprâncene, unghii. a declarat Yana la momentul intrării sale în competiția matrimonială

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.