În ultimii trei ani de zile, Xonia s-a confruntat cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu o boală autoimună, iar din această cauză fața i se umfla nefiresc de mult. Acum, artista se simte mult mai bine și este gata pentru un nou început în viața sa.

Xonia declară că în acest moment se află în remisie, acest lucru întâmplându-se prima dată după trei ani. Cu toate acestea, artista nu poate mânca orice, are o dietă echilibrată și poate mânca câteva alimente pe care nu le-a putut consuma în ultimii trei ani.

„Nu pot să mănânc orice..”

Sursa: Social media

Aceasta spune că mai are câteva efecte averse din cauza medicamentelor pe care le ia, efecte însoțite de efecte secundare. Acest lucru se întâmplă atunci când o persoană ia foarte multe pastile. Una peste alta, Xonia mărturisește că se simte foarte bine în prezent.

„Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani. Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine.” a declarat artista pentru ego.ro

Xonia spune că ultimii trei ani de zile au fost foarte grei pentru ea. În acest moment artista așteaptă împlinirea vârstei de 33 de ani, vârsta despre care crede că îi va schimba viața.

„Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.” a declarat artista pentru sursa citată