WRS este unul dintre cântăreții apreciați în țară datorită talentului și a vocii sale. Acesta este reprezentantul României la Eurovision și s-a pregătit intens pentru prima apariție pe scena din Torino.

WRS este foarte entuziasmat că a ajuns la un astfel de show, unde își va reprezenta țara sa natală. A avut de trecut prin multe etape și s-a duelat cu cei mai buni din industrie, dar el a reușit să ajungă mai departe. Tot ce face în fața publicului dovedește că este un adevărat artist. Are un timbru vocal de invidiat, iar mișcarea scenică nu îi lipsește și face coregrafii alături cu dansatorii săi.

În prezent, este plecat în Italia, loc unde au loc reprezentările pentru public. Pe 12 și 14 mai au loc semifinala și finala Eurovisionului. WRS va avea un show incendiar și va cânta piesa Llamame, lansată chiar anul acesta. Pe pagina oficială a concursului, artistul își pregătește momentul înainte de urcarea pe scenă. Vorbește la cameră și recunoaște că este foarte entuziasmat și fericit că se află în acest loc.

Repetițiile au ieșit bine, iar momentul de pe scenă a fost uluitor. Costumația sa și a dansatorilor, precum și coregrafia, totul a fost impecabil. Internauții au avut doar cuvinte de laudă la dresa artistului și a echipei sale. Aceștia speră ca România să obțină un loc fruntaș, dacă nu va câștiga marele premiu.

@eurovision HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

WRS se antrenează intens pentru show

Reprezentantul României recunoaște că muncește mult alături de echipa sa pentru toate aparițiile pe scenă. A apărut și un presă vorbind despre participarea la emisiune și s-a simțit copleșit. Lui WRS îi place adrenalina și tot ceea ce i se întâmplă acum, îl face să devină cel mai bun.

„Mă găsiți în toiul pregătirilor pentru ce urmează să fie show-ul din Italia. Să fiu sincer, am petrecut abia după două săptămâni de la finală. Am intrat la foc automat din seara respectivă, asta însemnând studio, dansuri, apariții în presă și foarte puțin somn. Dar așa trebuia să fie, nu? Pentru asta am muncit alături de echipă și mă bucur în fiecare zi de ce mi se întâmplă.”, a spus WRS pentru Viva.