În această seară va avea loc marea finală „Eurovision Song Contest” de la Torino. În acest an, România a reușit să se califice în marea finală a show-ului cu piesa „Llámame” interpetată de WRS.

În finala competiței „Eurovision” alături de WRS în acest moment important se vor afla două dintre cele mai importante ființe din viața artistului, mama și sora sa. Cât despre prieteni, aceștia îl vor urmări de acasă, din fața micilor ecrane.

„Sora mea este lângă mine în green room și am și celălalt mare susținător in sala, mama mea care a încins atmosfera din peluza în care a stat din seara semifinalei. Ceilalti prieteni mă susțin de acasă, din fața televizoarelor.”a declarat WRS pentru Viva!

Sursa: Social media

Ce planuri are WRS pentru viitor

După finala show-ului, WRS are planuri mari pentru viitor din punct de vedere artistic. Își dorește să susțină cât mai multe concerte și să lanseze piese una după cealaltă. De asemenea, WRS așteaptă cu sufletul al gură momentul când se va reîntoarce în studio pentru că acela este locul unde artistul simte că e reîncarcă.

„Vor urma multe concerte, multe lansări de piese. Abia aștept sa ma întorc in studio, pentru ca acolo simt ca ma reîncarc.” a declarat WRS pentru sursa citată

Înainte de a performa în semifinală, WRS a ieșit alături de echipa sa în oraș pentru a vizita împrejurimile. Aceștia s-au oprit și la o biserică, unde au mulțumit Divinității pentru tot ajutorul pe care l-au primit.

„Chiar înainte de semifinală, am ieșit împreună cu echipa în centrul orașului să ne plimbăm și să vizităm câteva locuri. În final, ne-am oprit la una dintre cele mai mari biserici din centru unde am avut un moment de recunoștință pentru ceea ce trăim în acest moment.” a declarat WRS pentru aceeași sursă