Iulia Albu este cunoscută pentru spiritul ei critic și pentru replicile acide pe care le-a aruncat, de-a lungul timpului, la adresa colegilor de breaslă.

Însă, înainte de a ajunge în acest punct, Iulia a fost un om normal, iar în ziua nunții, nici vorbă de extravaganța din prezent. 

Iulia Albu nu mai are nevoie de nicio prezentare, cel puțin, nu după ce a fost activă atâția ani în lumina reflectoarelor. Aceasta are în spate o carieră de ani de zile, timp în care a oferit sfaturi prețioase celor mai mult sau mai puțin pasionați de modă. Vedeta este cunoscută pentru ceea ce face și, chiar dacă a luat o pauză de la a critica stilul vestimentar al colegilor de breaslă, continuă să rămână un reper pentru fanii ei.

Iulia a devenit cunoscută după ce și-a unit destul cu cel al lui Mihai Albu, faimosul creator de pantofi. Nunta celor doi a fost, la vremea respectivă, unul dintre cele mai mari evenimente din lumea mondenă. Mii de oameni au fost cu ochii pe ei, mai ales că, în urmă cu 19 ani, atunci când a avut loc nunta, Iulia nu era deloc extravagantă.

Iulia, de nerecunoscut

În marea zi din viața ei, vedeta a fost cât se poate de „cuminte” și a optat pentru o rochie clasică, de mireasă. Machiajul a fost și el unul tipic acelor vremuri, dar care, cu siguranță, în prezent nu ar mai impresiona-o deloc. La capitolul păr, Iulia Albu a optat pentru un coc și bucle și, chiar dacă nu mai este la modă o astfel de coafura, ei i-a stat foarte bine.

WOW sau BAU?! Cum arăta Iulia Albu în ziua nunții cu Mihai
Viva.ro

Mariajul cu Mihai Albu a durat 9 ani, iar după despărțire, Iulia Albu s-a reinventat, din toate punctele de vedere. Aceasta a început să abordeze un alt stil vestimentar, iar fanii o recunosc datorită găinii cu care mergea peste tot, a machiajelor și frezelor excentrice, dar și a accesorilor deloc obișnuite.