Reclamă
Reclamă

Acesta este un program destinat tinerilor care doresc să muncească în străinatate pe o perioadă determinată de timp și totodată să viziteze locurile din alte tări.

Multe companii fac parte dintr-un program de schimb cultural internațional, care este centrat în jurul programului J-1 Visa Work and Travel.

Programul de lucru și călătorie al Departamentului de Stat al SUA aduce peste 100000 de studenți străini în SUA în fiecare an. Cu ajutorul acestui program mulți dintre tineri reușesc să vadă cu adevărat cum este să fii independent și să încerci să te descurci într-o țară străină.

Este o experiență unică și de neuitat pe care mulți ar dori să o încerce. Pentru a te înscrie la acest program trebuie să depui un CV pe platforma lor online sau la sediul unei firme. Aceștia te vor ajuta să îți găsesți o cazare și un loc de muncă pe o perioadă de aproximativ 3 luni, iar pe urmă tânărul se poate întoarce acasă.

Reclamă

Cu banii obținuți acolo se pot vizita locuri care mai de care și se pot trăi experiențe de nedescris, depinde doar de locul pe care ți-l dorești să-l vizitezi. Pentru tinerii studenți, mai ales este o ocazie inedită care ar trebui încercată măcar odată în viață.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro