Feli s-a luptat cu kilogramele în plus mai mulți ani. Când a apărut în fața publicului, aceasta arăta mult mai diferit decât în prezent. A apelat la medici pentru rezultatul pe care și-l dorea și a reușit. 

Feli Donose a dus o luptă cu kilogramele o perioadă lungă de timp. Indiferent câte diete a ținut, care mai de care mai drastice, nimic nu avea efect. A decis ca singura ei opțiune este operația pentru micșorarea stomacului.

După intervenția chirurgicală, rezultatele au început să apară, iar Feli a făcut o schimbare în viața sa. Pe lângă regim, ea a început să facă sport, să meargă la tratamente sau la masaje și a început să-i placă. Consideră că acela a fost punctul zero pentru ea și totul s-a schimbat.

Social media

„Am decis să fac pasul acesta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeți că este cea mai bună soluție, nu e deloc ușor. Am încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv înfometare timp de 20 de zile sub motivul delox. Am slăbit 30 de kilograme și mă bucur că acest lucru nu a avut mare impact asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare.

Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață. Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viața, era fix ce aveam eu nevoie și asta mă împinge să am și mai multă grijă de sănătatea mea.”, a spus Feli Donose în urmă cu ceva timp.

În prezent, Feli are multă grijă de ea fiindcă a înțeles ce se întâmplă dacă nu are. Este o artistă și o mămică împlinită, reușind să-și ducă la bun sfârșit toate scopurile pe care le are. Aceasta merge la sală în mod frecvent și consumă doar alimentele potrivite pentru ea. Totodată, nu uită să meargă la masaje sau la proceduri de înfrumusețare.