În anul 1996, Prinţesa Diana a suferit enorm de pe urma scandalului în care a fost implicată. În urma unor dispute, se pare că presa a obţinut câteva fotografii cu soţia Prinţului Charles, fotografii în care ea poza topless.

Aceste poze cu Prinţesa Diana l-au făcut pe William să intre în depresie.  După 23 ani, Nicholas Coleridge, directorul Condé Nast Britain, aduce în atenția publicului larg detalii incredibile cu privire la această situație.

El relatează faptul că pozele topless cu Prinţesa Diana l-au făcut pe Prinţul William să intre într-o stare depresivă. Pentru mult timp colegii au râs de el pentru că Prinţesa Diana avea sânii foarte mici.

Atunci când acesta a fost întrebat personal de către Prințesa Diana ce părere are despre felul cum arată în acele fotografii, a spus că nu merită să își faca nici o problemă pentru că are sânii perfecţi.El o considera incântătoare și extrem de frumoasă exact așa cum era si o aprecia foarte mult. Prințesa Diana a facut furori cu frumusetea si cu privirea ei fermecatoare, pentru că ochii ei albaștri și profunzi cucereau încă de la primul contact vizual. Chiar și dacă au trecut atâția ani de la trecerea ei in neființă, prințesa este foarte regretată și iubită la nivel global.