Reclamă
Reclamă

Mastercard a lansat platforma ‘Where to Start’, care ajută antreprenorii polonezi și pe refugiații ucraineni să își găsească cele mai promițătoare locații pentru a deschide afaceri. Acesta face parte din inițiativa ‘Room for Everyone’ și vine în urma succesului platformei ‘Where to Settle’, care a ajutat ucrainenii strămutați să identifice cele mai bune locuri pentru a se stabili în Polonia.

‘Where to Start’ combină tendințele de cumpărare anonimizate de Mastercard cu date suplimentare, cum ar fi traficul stradal și nivelul de zgomot, furnizate de parteneri suplimentari. Platforma ajută utilizatorii să decidă asupra unei locații potrivite pentru afacerea lor, informându-i cu date inovative precum companiile vecine complementare care le-ar putea ajuta să prospere.

Numărul de antreprenori de afaceri mici și mijlocii din Polonia este în creștere constantă. În 2022, mai mult de 310.000 de companii au fost deschise pe piață. În Polonia, deschid zilnic 1.000 de noi afaceri, 10% dintre acestea fiind inițiate de ucraineni.

Reclamă

Platforma ‘Where to Start’ este disponibilă gratuit și oferă acces la informații care anterior erau accesibile doar marilor companii. Începând din luna august, platforma va fi disponibilă și pentru Republica Cehă și Slovacia.

‘Alegerea locației corecte sau potrivirea acesteia cu o anumită industrie este un factor de succes crucial pentru multe afaceri,’ a declarat Marta Życińska, director general al Mastercard Europe pentru Polonia. ‘Prin oferirea inițiativei ‘Room for Everyone’ antreprenorilor actuali și viitori, dorim să îi ajutăm să își construiască afacerile de la început și, mai mult, să prospere împreună. Este un instrument unic în Polonia pentru a sprijini antreprenorii din întreprinderile mici și mijlocii, gratuit. A fost creat pentru a valorifica resursele noastre într-un mod cât mai eficient – este un exemplu de utilizare responsabilă a analizei datelor în serviciul societății și pentru dezvoltarea antreprenoriatului.’

Platforma ‘Where to Start’ continuă angajamentul Mastercard de a folosi ‘date pentru bine’ și reprezintă următorul pas în sprijinirea refugiaților nu doar pentru găsirea unui loc de trăit, ci și pentru a prospera în Polonia. ‘Where to Start’ nu necesită înregistrare prealabilă și este disponibilă pe dispozitive mobile și desktop. Instrumentul oferă rezultate și informații din analiza avansată a datelor, pe baza mai multor surse. Acesta arată nu doar potențialul de afaceri al unei locații, ci și caracteristicile împrejurimilor sale, incluzând informații despre transportul public, zonele verzi sau numărul de instituții educaționale, printre alte date.

Platforma ‘Where to Start’ este disponibilă pentru cele mai mari 37 de orașe din Polonia. Grație cooperării cu Grupul Morizon-Gratka, utilizatorii instrumentului vor primi și acces direct la oferte actuale de cumpărare sau închiriere a spațiilor comerciale, adaptate nevoilor și limitelor de buget ale acestora.

Utilizarea datelor de consum agregate și anonimizate respectă regulile de procesare a datelor securizate ale Mastercard. Pentru a accesa platforma, vizitați WheretoStart.com.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro