Cei de la WhatsApp pregătesc o schimbare importantă la aplicația folosită în toată lumea. În ultima perioadă, aplicația de mesagerie a adus o mulțime de schimbări importante. Acum, aplicația pe care o folosesc aproximativ două miliarde de utilizatori vine cu o nouă modificare importantă.
WhatsApp se va modifica radical
De câte ori nu v-ați dorit să vorbiți cu cineva pe WhatsApp, însă să nu se vadă că sunteți conectat. Acest lucru va fi posibil în curând. Așadar, noua funcție va permite utilizatorului să stea conectat incognito. Noua funcţie va permite utilizatorului să nu fie vizibil chiar şi în timp ce scrie un mesaj, trimite o fotografie sau înregistrează un mesaj vocal.
Potrivit unei informații publicate de Wabetainfo, dezvoltatorii WhatsApp lucrează intens la un mod incognito pentru aplicaţie, similar celui care îți permite să utilizați browsere pentru a naviga online fără a lăsa urme.
Secțiunea „Cine poate vedea informațiile mele personale” (Setări>Confidenţialitate), va avea o setare „Cine poate vedea când sunt online” unde putem selecta între mai multe nivele de confidenţialitate.
Alegerea celei mai restrictive setări (Niciuna) înseamnă că și atunci când suntem conectați la WhatsApp pentru a scrie un mesaj, nimeni nu va putea vedea că suntem online. Potrivit celor de la Wabetainfo, care au publicat informaţia, funcţia va fi disponibilă în curând pentru toată lumea.
Cea mai folosită aplicație de mesagerie din toată lumea
WhatsApp este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pe toate smartphone-urile. Aceasta permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media sau să își apeleze video contactele. De asemenea, acesta poate fi folosit și pe laptopuri sau calculatoare, atât timp cât telefonul utilizatorului rămâne conectat la internet.
Aplicația a fost creată de WhatsApp Inc. În Montain View, California, și a fost cumpărată de Facebook în luna februarie 2014. Aceasta a costat 19 miliarde de dolari. Până în anul 2015 a devenit cea mai folosită aplicație de mesagerie instant din lume și era folosită de peste 1,5 miliarde de utilizatori în toată lumea.