WhatsApp vine cu o actualizare a aplicație și permite editarea mesajelor trimise

WhatsApp pregătește o nouă actualizare a aplicație. Se pare că ar fi vorba despre o opțiune ce ar permite editarea mesajelor, chiar și după ce au fost trimise. Mai exact, dacă observi ulterior o greșeală în textul pe care le-ai trimis ai putea să editezi, fără ca nimeni să își dea seama.

Această nouă actualizare pe care WhatsApp o pregătește este momentan în dezvoltare și a fost făcută publică de către WABetaInfo. Așadar, noua opțiune are permite editarea textelor trimise, cu scopul de a corecta greșelile făcute. Mai mult, cel mai probabil nu va exista un istoric al editărilor realizate, care ar putea permite celorlalți utilizatori să vadă cum arăta mesajul inițial.

Noua opțiune ar putea să fie extrem de utilă, dar și foarte distractivă pentru iubitorii de farse. Aceștia ar putea edita anumite mesaje, astfel încât răspunsul celeilalte persoane să fie amuzant. Cu toate acesta, noua opțiune prezintă și numeroase riscuri, creând spațiul perfect pentru anumite abuzuri. De asemenea, ar îngreuna cercetările poliției în vederea rezolvării cazurilor bazate pe amenințări.

WhatsApp, o nouă schimbare! Cum poți să editezi mesajele trimise fără ca nimeni să observe. Micile greșeli nu o să mai fie o problemă
Pexels

Vesti proaste pentru utilizatorii de iPhone

Recent, WhatsApp a anunțat că, în curând, o serie de smartphone-uri nu vor mai putea să acceseze serviciile oferite. Aplicația vine cu o versiune nouă, avansată, ce nu va coincide cu fiecare dispozitiv. Astfel, începând cu luna octombrie o serie de utilizatori vor dispărea.

Potrivit informațiilor oferite de companie, cei care nu vor mai putea să acceseze aplicația WhatsApp din luna octombrie sunt cei care au iPhone care rulează iOS 10 și iOS 11. Mai exact, aplicaţia nu va mai oferi suport pentru versiunile anterioare ale sistemului de operare Apple iOS.

„Actualizați la cea mai recentă versiune de iOS pentru a continua să utilizați WhatsApp. WhatsApp nu va mai accepta această versiune de iOS după 24 octombrie 2022. Recomandările pentru actualizare: „Accesați Setări > General, apoi atingeți Actualizare software pentru a obține cea mai recentă versiune iOs”, a comunicat compania.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.