Reclamă
Reclamă

În curând, WhatsApp s-ar putea să nu mai funcționeze pe unele smartphone-uri

Îndrăgita aplicație care permite trimiterea de conținut multimedia și documente, funcționează în prezent atât pe mobil, cât și pe desktop sau laptop, conversațiile fiind criptate și astfel aproape imposibil de interceptat.

WhatsApp, a câștigat popularitatea și datorită faptului că se fac în mod constant actualizări de funcționalitate.

Aceste update-uri se corelează și cu sistemele de operare ale dispozitivelor mobile. Astfel că, în cazul unui telefon mai vechi, securitatea aplicației fie ar fi periclitată, fie noile funcționalități nu vor apărea. Motiv pentru care mesajele ar putea să nu mai fie primite.

Pentru prevenirea situațiilor neplăcute, în fiecare an se restricționează unele aparate pe care aplicația rulează.

Reclamă

Începând cu 1 Februarie 2020, se va efectua următoarea filtrare, în prezent aplicația deținută de Facebook find deja compatibilă doar pe iPhone și Android. Însă și pe aceste sisteme de operare urmând restricții.

Din 1 Februarie 2020, WhatsApp nu va mai funcționa pe iPhone cu iOS 8 ori mai vechi și nici pe Android 23.7 sau mai vechi de atât. Aplicația, pentru cei care o au deja instalată, va mai funcționa totuși până la acea dată, însă în prezent nu se mai poate instala pe sistemele de operare menționate.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro