De mâine, unii utilizatori nu vor mai putea accesa aplicația.

WhatsApp va fi indisponibil pe unele telefoane. După cum probabil știți deja, peste câteva zile, mai exact pe 30 noiembrie, unele telefoane mobile vor fi lipsite de populara aplicație WhatsApp.

Vă reamintim că, fiind în continuă actualizare, aplicația WhatsApp a decis să filtreze anumite dispozitive incompatibile din cauza caracteristicilor tehnice ale acestora.

Prin urmare, telefoanele mobile cu un sistem de operare mai mic decât Android 4.0.3 și iPhone-urile care rulează iOS 12 sau mai devreme vor fi excluse de pe platforma Meta, compania mamă a WhatsApp. Dacă sunteți afectat, vă recomandăm să faceți o copie de rezervă a fișierelor personale pentru a evita pierderea acestora.

WhatsApp va fi indisponibil pe unele telefoane. Iată lista telefoanelor care nu vor mai avea acces la WhatsApp începând cu 30 noiembrie

Sursa: Social media

iPhone: modelele iPhone SE, 6S și 6S Plus.
Samsung: Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy Ace 2, Galaxy X cover 2, Galaxy Trend Lite și Galaxy Core.
LG: Optimus L5 II, Optimus L7 Dual, Enact, Lucid 2, Optimus F6, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus F5, Optimus F3, Optimus F3Q, Optimus F7, Optimus L5 Dual, Optimus L7II, Optimus L3 II și Optimus L3 II Dual.
Huawei: Huawei Ascend D2 și G740 și Huawei Ascend Mate.

Cum să faceți o copie de rezervă a datelor WhatsApp?

Dacă telefonul dvs. mobil se află într-adevăr pe această listă, cel mai bine este să faceți o copie de rezervă pentru a vă păstra datele personale și a nu pierde discuțiile sau contactele importante care nu au fost salvate.

Pentru a face acest lucru, iată care este procedura pas cu pas:

1. Deschideți aplicația WhatsApp.

2. Mergeți la Settings (Setări).

3. Deschideți opțiunea „Chats”

4. Selectați apoi opțiunea de backup.

5. Faceți clic pe copy now.

6. Așteptați ca procesul să se încheie. Acest lucru poate dura aproximativ 30 de minute.

7. Copia de rezervă va începe să fie încărcată în contul Drive asociat cu Google.

În acest fel, datele dvs. vor fi salvate în cloud, iar atunci când vă conectați pe noul dvs. telefon mobil, toate informațiile dvs. vor fi recuperate. Deoarece accesarea contului va descărca automat conversațiile din ultima copie de rezervă efectuată.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.