În timp ce unii nativi sunt extrem de diplomați și vor spune ce au pe suflet într-un mod care să nu deranjeze, alții nu sunt deloc așa. Aceste trei zodii nu vor ezita să spună direct ceea ce cred, chiar dacă astfel de cuvinte îi vor deranja pe cei din jur. Ba chiar, vor avea o satisfacție cel puțin neobișnuită după ce vor spune tot ce gândesc. 

1. Berbec

Nativii Berbec nu vor avea rețineri atunci când vine vorba de a spune verde-n față ceea ce gândesc. Această zodie este directă și nu vor ține cont de faptul că pot răni sentimentele celor din jur. Nativii Berbec mizează pe principiul că este mai bine un adevăr crunt decât o minciună care să măgulească orgoliul familiei ori apropiaților. Nu contează că e vorba de ceva foarte drag lor. Acești nativi nu vor fi politicoși dacă au fost deranjați.

Top 3 cele mai nepoliticoase zodii. Îți vor spune direct tot ce le deranjează
Unsplash

2. Leu

Din topul zodiilor care spun fix ceea ce gândesc nu puteau să lipsească nativii Leu. Nici eu nu sunt adepții diplomației și vorbelor pe ocolite, ceea ce se poate observa și în comportamentul lor. Acești nativi sunt mai direcți decât ți-ai dori și nici ei nu vor ezita să spună ceea ce cred. Faptul că nu apelează la cuvinte mai frumoase poate să creeze o imagine falsă a celor din jur, fiind considerați insensibili. Ei bine, nu sunt, ci doar nu își pierd timpul cu vorbe.

3. Capricorn

Și nativii Capricorn nu vor ezita să spună direct ceea ce îi deranjează. Deși lasă impresia că sunt diplomați, ei bine, atunci când o persoană îi calcă pe nervi, nu se vor gândi de două ori la ceea ce spun. Și unde mai pui că nu vor avea regrete dacă vor arunca cu vorbe în stânga și-n dreapta. Cu siguranță, nu îți dorești să îi superi mai ales că îți vor reproșa lucruri din trecut pe care nu le-ai făcut cum trebuie ori dacă i-ai dezamăgit.