Oana Roman a răbufnit și le-a dat replica celor care o critică. După ce Mioara Romana a ajuns, din nou, la spital au existat numeroși cârcotași care au acuzat-o pe vedetă că și-a abandonat mama într-un azil. Partenera lui Marius Elisei a răbufnit și le-a dat tuturor replica.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Oana Roman a vorbit detaliat despre probleme de sănătate ale mamei sale și le-a răspuns tuturor cârcotașilor. Aceasta a declarat că Mioara Roman are unele probleme neuronale și are nevoie de îngrijire permanentă din parte specialiștilor, acesta fiind și motivul pentru care a decis că este mai bine pentru ea să stea la azil.

„Nu mi-am abandonat mama. Am dus-o la azil. În România există această idee tâmpită şi proastă asupra acestor locuri. Probabil că mai sunt din alea în care e foarte rău. Fiind în oraș, merg o dată la două zile să o văd.

Ea are destule probleme de sănătate care, din păcate, degenerările astea neuronale nu stau pe loc şi nici nu dau înapoi. Noi facem tot ce putem ca ele să evolueze cât mai lent posibil astfel încât ea să fie cât mai mult timp bine. Are nişte probleme care ţin de partea neuronală, adică o îmbătrânire a celulelor neuronale care se întâmplă la anumite persoane.”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman, adevărul despre starea de sănătatea a mamei sale. Vedeta a fost acuzată ca a abandonat-o pe Mioara Roman la azil
Social media

„Nu mai poate să-şi mişte mâna absolut deloc”

De asemenea, Oana Roman a mai declarat că starea de sănătate a mamei sale este un delicată. Pe lângă toate problemele, acum Mioara Roman se confruntă și cu o pareză la mâna dreaptă. Aceasta nu își mai poate folosi mâna deloc și a fost nevoită să învețe să mănânce cu stânga.

„A făcut şi o serie de mici accidente vasculare care au afectat-o, astfel încât are o pareză la mâna dreaptă. Nu mai poate să-şi folosească mână. Din acest motiv, are nevoie de nişte îngrijiri speciale. În primul rând, trebuie să facă kinetoterapie, masaj, gimnastică. Are nevoie de ajutor pentru a face anumite activități deoarece nu mai poate să-şi mişte mâna dreaptă absolut deloc şi atunci are nevoie de cineva care să o ajute.

A învăţat să mănânce cu stânga pentru că nu mai poate să-şi folosească mâna dreaptă. Din acest motiv, eu m-am preocupat foarte mult ca ea să fie bine şi a trebuit să o duc întâi periodic şi apoi permanent într-un loc în care să-i fie foarte bine.”, a mai spus Oana Roman.