Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute foste prezentatoare Tv din țară. Are o comunitate de peste 1,8 milioane de fani și se bucură de un real succes în mediul online. A fost declarată „Best influencer” în 2019, la E! People Choice Awards. Mai nou, influencerița face tutoriale cu lecții de bune maniere și se pare că sunt foarte apreciate de fani. 

Într-unul dintre cele mai recente videoclipuri, Adelina le-a explicat oamenilor cum se mănâncă corect, măslinele. Apoi a venit cu această demonstrație, la emisiunea „Vorbește lumea”. Acolo unde a arătat care este procedura corectă de a le consuma. Bruneta și-a ținut fanii în fața micilor ecrane, așa cum reușește să facă de obicei, la fiecare apariție.

Cum se mănâncă măslinele, corect, conform Adelinei Pestrițu

În emisiunea „Vorbește lumea”, Adelina a făcut o mică demonstrație ce ține de bunele maniere. Aceasta le-a explicat celor de acasă cum se mănâncă corect o măslină, mai ales atunci când te afli în public. Toți cei care se aflau în platou au urmărit-o pe celebra influenceriță cu mare atenție. Astfel, Adelina a arătat și explicat în același timp, următoarele lucruri.

„Băgăm scobitoarea în măslină, facem mâna con, apoi ascundem sâmburele aici și îl punem pe o farfuriuță specială!”, a spus Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”

 

@florentina_vaida #onlyinmycalvins #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida

Două lucruri pe care trebuie să le facem corect în societate, conform Adelinei Pestrițu

  1. „Ni se întâmplă tuturor ca un obiect din mână să ne scape pe jos. Unii am considera că este prea puțin important cum ne aplecăm să ridicăm obiectul căzut, însă Codul Bunelor Maniere ne recomandă să adoptăm o poziție cât mai puțin stridentă când facem asta.”
  2.  „Când cineva intră într-o încăpere, este recomandat să fie cu fața către cei pe care urmează să-i vadă în interior, fie că îi cunoaște sau nu. Este o formă de respect față de cei prezenți.”