Theo Rose a avut noroc cu familia care a susținut-o de fiecare dată.

Theo Rose este una dintre cele mai de succes artiste. Vedeta a fost atrasă de muzică încă de când era mică, așa că a făcut totul pentru această pasiune. Și, totuși, la o vârstă destul de fragedă, artista avea cu totul și cu totul alte dorințe pentru viitorul ei.

Theo Rose a avut o copilărie obișnuită, la Izvoarele, satul ei natal. Pe vremea când avea doar câțiva anișori, aceasta mergea peste tot cu tatăl ei care era atrenorul echipei de fotbal din sat. Bărbatul se ocupă cu același lucru și acum, de unde și temperamentul mai băiețos al artistei.

Theo a crescut înconjurată de artă și de muzică, iar asta pentru că sora ei mai mare, Raluca, a avut aceeași pasiune. În prezent, sora artistei este o interpretă îndrăgită de muzică populară și este foarte mândră de Theo. Raluca a fost cea care i-a cultivat artistei pasiunea pentru muzică și tot ea a fost cea care a format-o.

weekend. Ce visa Theo Rose să ajungă când va crește. Nu are nicio legătură cu ce face azi!
Facebook

Theo Rose, ambițioasă de mică

Dar, înainte de a-și da seama că are talent în această zonă, Theo Rose visa să devină cu totul și cu totul altceva. Până a realizat că acel lucru este imposibil, vedeta se gândea la asta de fiecare dată.

„Eu, când eram mică, îmi doream să fiu sirenă, ca orice altă fată. Înnotam cu părul desfăcut, în gârlă. Sora mea, în amintirea vremurilor de demult, mi-a făcut cadou o coadă de sirenă.”

Timpul a trecut și Theo Rose s-a convins că nu poate să devină sirenă. În schimb, a devenit mult mai mult decât atât. În prezent, este una dintre vocile de aur ale României și primește aprecieri chiar și de la cei mai mari artiști, indiferent de zona muzicală în care se află.

Theo nu poate decât să fie mândră de parcursul ei profesional, mai ales că a fost unul organic. Vedeta nu a forțat niciodată nota, ci, din contră. A preferat să muncească din greu pentru ceea ce are, iar cei de acasă au obsevat determinarea acerbă de care dă dovadă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.