Andi Moisescu nu are studii în jurnalism, aşa cum mulţi s-ar fi aşteptat. Realizatorul TV a terminat o facultate total opusă faţă de domeniul său. Andi Moisescu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România. Însă prezentatorul TV are cu totul alte studii faţă de domeniul său de activitate, jurnalismul.

Ce studii are Andi Moisescu?

Andi Moisescu și-a făcut prezența în televiziune încă din anul 1993, odată cu fostul său coleg, Florin Călin. Dată fiind cariera sa de aproape trei decenii în acest domeniu, admiratorilor le-ar fi greu să-l vadă în postura de profesor de matematică. Dar cu toate acestea, jurnalistul a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București.

Sursa: Social Media
Într-un interviu acordat pentru PRO TV, Andi Moisescu a mărturisit că a fost profesor de matematică, dar avea un mare defect. Nu putea să le dea elevilor note nici, ci prefera să îi ajute.

Andi Moisescu și Olivia Steer, poveste de iubire de peste 17 ani

În spatele camerelor de filmat și a luminilor din platou, departe de ochii curioșilor Andi Moisescu duce o adevărată poveste de dragoste cu soția sa, cântăreața Olivia Steer. Cei doi sunt împreună de peste 17 ani, nimeni și nimic nu a reușit să îi despartă și au mărturisit că niciodată nu și-au reproșat nimic, acesta fiind unul dintre secretele lor.

„Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult.

Sursa: Social Media

Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate. Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a spus Andi Moisescu.