Bancurile sunt de obicei inspirate din viața reală. Multe dintre ele sunt imaginare, însă indiferent de natura lor, mereu au un final surprinzător și extrem de amuzant. Au rolul unui tratament scump, dar cu același efect: descrețesc frunțile și sunt un subiect plăcut de discuție pentru a te distra în cercul tău de prieteni.

Pentru astăzi, ți-am pregătit un banc care ilustrează tipul omului profitor și păcătos. Astfel, discuția dintre un preot și un om ajunge sa devină amuzantă, chiar dacă la început pare să fie destul de controversată.

Bancul de weekend

Un tip se duce la un preot:
-Părinte, am păcate mari!
-Spune fiule, Dumnezeu e mare și iartă!
– Părinte, în timpul războiului am ascuns un evreu în beci.
-Fiule, ăsta nu e păcat. I-ai salvat viața. Du-te liniștit cu Domnul!
– Da, părinte…dar i-am cerut 20 de dolari zilnic.
– Fiule, asta nu e bine. Ai profitat de necazul omului, dar totuși i-ai salvat viața. Mergi acasă, ține post două săptămâni și roagă-te!
Pleacă tipul, nu prea convins și se întoarce după 5 minute înapoi:
-Părinte, crezi că ar trebui să îi zic că s-a încheiat războiul?

 Bancul zilei / Un tip se duce la un preot: -Părinte, am păcate mari!
Colaj Substantial

Alte bancuri haioase

Vine un popă la Poliție:
– Domnule polițist, mi s-a furat bicicleta! Vă rog frumos să mi-o găsiți pentru că eu sunt un om mort fără ea… am slujbe de ținut in satele vecine și nu am cu ce să ajung acolo!
Caută polițiștii ce caută vreo 2 zile, dar nu găsesc nimic.
Se duc la popă și îi zic:
– Părinte, nu am putut să-ți găsim bicicleta, dar uite ce să faci…mâine când ții slujba la noi în sat, atunci când zici care e treaba cu cele 10 Porunci, te oprești puțin după ce o zici p-aia cu: „Să nu furi!” și vezi cine se înroșeste la față. După aia vii și ne spui nouă și rezolvăm.
Vine popa după slujbă fericit la polițiști și le spune:
– Gata, băieți, s-a rezolvat!
Polițiștii:
– Ei, cine s-a înroșit?
Popa:
– Stați puțin că nici n-am ajuns la a 7-a poruncă („Să nu furi!”) pentru că la a 6-a („Să nu preac*rv*ști!”) mi-am adus aminte unde mi-am uitat bicicleta!