Este zi de weekend, așa că este timp pentru o porție copioasă de râs. Startul îl dăm cu un banc bun, care cu siguranță îți va aduce zâmbetul pe buze. Protagoniștii de astăzi sunt trei fani ai alcoolului. Aceștia de delectează cu câteva băuturi în barul din gară și uită că au de prins un tren. Deznodământul este hilar.

Bancul zilei

Trei beţi stăteau într-un bar dintr-o gară. Trenul sună de plecare. Unul dintre ei zice:

– Mai avem timp de un rând.

Mai comandă ei un rând şi până să-şi dea seama trenul porneşte. Cei trei fug după el. Primul se agaţă, îl ajută şi pe al doilea să se urce. Al treilea se opreşte, îşi trage răsuflarea şi începe să râdă în hohote. Un om care trecea pe acolo îl întreabă:

– De ce râzi omule? Următorul tren e abia la 4.

La care omul răspunde:

– De fapt cei doi au venit să mă conducă la gară!

Weekend / Bancul zilei | Trei beţivi stăteau într-un bar dintr-o gară

Alte bancuri amuzante

O bătrână a descoperit o lampă magică şi duhul eliberat îi spune:

– M-ai eliberat din tenebre şi de aceea iți voi îndeplini 3 dorinţe.

Femeia cere tinereţe şi deodată se trezeşte că are 20 de ani. Apoi cere frumuseţe şi… devine frumoasă! Apoi, în sfârşit, cere ca pisica ei să devină un prinţ fermecător. Motanul se transformă într-un prinţ superb care spune:

– Acum ai să regreți că m-ai castrat!

 

Cercetătorii decid să facă un experiment prin care să înţeleagă comportamentul femeilor şi al bărbaţilor. Ca să reuşească acest lucru, duc pe o insulă pustie 100 de femei şi un bărbat iar pe altă insulă duc 100 de bărbaţi şi o singură femeie.

După o lună de zile, cercetătorii merg să vadă care este situaţia pe insule. Când ajung pe insula unde erau bărbaţii o găsesc pe femeie întinsă pe un pat de flori parfumate în timp ce bărbaţii avea grijă să nu îi lipsească nimic. Unul îi făcea manichiura, altul pedichiura, alţii îi făceau vânt cu frunze de palmier.

În acest timp un bărbat care aducea cafeaua se împiedică şi o varsă pe femeie. Femeia strigă la un bărbat care era pe post de contabil:

– Pe ce loc este acest domn?

– 20.

– Trece-l ultimul în listă!

Cercetătorii pleacă foarte bulversaţi de cele văzute. Când ajung pe insula femeilor, aud o gălăgie şi o zarvă de neimaginat. Când se apropie, văd toate femeile în jurul unui copac. În copac era bărbatul care tremura de frică în timp ce femeile strigau la el:

– Putoare, dă-te jos acum! Au trecut cele 15 minute de pauză!