În weekend vrem să te distrăm pe cinste! A venit vara, a venit… distracția! Ai tot timpul la dispoziție să râzi cu gura până la urechi și să-ți binedispui gașa de prieteni oriunde v-ați afla. Fie că sunteți la muncă, în vacanță sau oriunde altundeva, luați o pauză și „serviți” o partidă zdravănă de râs!

Viața de familie nu e întotdeauna roz…însă nici prea neagră. Mai bine s-o numim caraghioasă, întrucât povestea de astăzi ilustrează viața unui cuplu extrem de plin de controverse, sau… umor! Te lăsăm pe tine să tragi concluzia. Noi doar te asigurăm că vei râde cu lacrimi!

Bancul de sâmbătă

Rrriiiiinnnnggg, rrriiiinnnngg!

– Bună dragă, la telefon e tati. Mami este cumva pe lângă telefon?

– Nu tati, este sus, în dormitor, cu unchiul Vasile.

După o scurtă pauză:

– Dar dragă, noi nu avem un unchi Vasile!

– Ba da. Și este chiar acum în dormitor cu mami!

Altă pauză scurtă.

– Bine, uite ce vreau să faci: pui telefonul pe masă, te duci sus, ciocăni la ușă şi strigi către mami că tati tocmai parchează maşina în faţa casei.

– Da, tati, numai un pic.

După câteva minute, fetiţa se întoarce la telefon:

– Gata, tati, am făcut-o!

– Şi ce s-a întâmplat dragă?

– Ei bine, mami s-a speriat, a sărit din pat dezbrăcată şi a început să alerge ţipând. Apoi s-a împiedicat şi a căzut lovindu-se cu capul de tocul uşii. Acum stă acolo nemişcată.

– O, Dumnezeule, şi unchiul Vasile?

– A sărit din pat, şi el dezbrăcat. Era foarte speriat şi a sărit de la fereastră din spate direct în piscină. Cred că nu ştia că ai scos apa din ea ca să o cureţi. S-a lovit de fundul piscinei şi acum este mort.

O pauză lungă … şi mai lungă … chiar şi mai lungă …

– Piscină?!? E cumva 021 252 …

– Nu, cred că aţi greşit numărul!

Bancul zilei / Rrriiiiinnnnggg, rrriiiinnnngg! Buna dragă, la telefon e tati. Mami este cumva pe lângă telefon?
social media