Vulpița, viață de lux după ce l-a părăsit pe Viorel. Unde locuiește acum

Vulpița a luat recent o decizie care i-a schimbat viața la propriu. Ea și-a luat bagajele și l-a părăsit pe Viorel, iar acum locuiește în casa asistentei de la Acces Direct, Emily Burghelea. Blondina a primit-o în casa ei pe Veronica, unde trăiește așa cum probabil nu-și imagina vreodată.

Cum se distrează Vulpița fără Viorel?

În timp ce soțul ei stă acasă și probabil îi duce dorul, Vulpița duce o viață de lux. Emily Burghelea i-a deschis ușa Veronicăi și o face să trăiască niște zile de neuitat, „pe barosăneală”. Rafaelo a fost cel care i-a oferit în prima zi ajutor femeii, a petrecut timp alături de ea, au făcut live-uri împreună, story-uri; dar nu a rămas peste noapte la el. El a spus că vrea să o ajute să se împace cu Viorel, că le stă bine împreună. El nu îi vede unul fără celălalt și speră ca lucrurile să se rezolve.

Vulpița nu vrea să se întoarcă la Viorel. A declarat în direct că nu l-a iubit niciodată, dar că nu a avut de ales. Era singură, avea nevoie de bani, iar Viorel era singura variantă. Nu a fost fericită, dar acum se pare că lucrurile s-au schimbat în viața ei.

De când l-a cunoscut pe Rafaeolo, precepția ei despre viață s-a schimbat și vrea să-l cucerească pe cântăreț. Acum, se pare că nu o duce deloc rău în lipsa lui Viorel, pentru că acasă la Emily Burghelea duce o viață de vis, la care nici nu visa.

 

Lasă un răspuns

Pe cine a părăsit Lavinia Pîrva pentru Ștefan Bănică Jr? Ce a zis vedeta

Delia, luată la mișto de Mira la iUmor. „Bagi în tine ca sparta”