”Câinii latră Vulpea merge” este cea mai recentă piesă lansată de soții Stegaru.

Vulpița și Viorel Stegaru și-au unit forțele din nou, după ce au rupt internetul cu piesele lansate până acum. Cei doi au lansat recent piesa ”Câinii latră Vulpea merge”, o piesă în care cei doi și-au pus toată încrederea. Multă lume i-a criticat pe cei doi pentru reușitele lor din ultimele cinci luni de când stau în București. Vulpița și Viorel au ajuns cunoscuți datorită emisiunii Acces Direct și au ajuns să fie urmăriți de milioane de oameni.

”Câinii latră Vulpea merge” nu este o piesă lansată așa la întâmplare. Aceasta transmite un mesaj puternic și este un atac dur la adresa lui Jador. Între manelist și Vulpița a existat la un momentat un conflict, pentru că ea îl detronase de pe locul 1. Jador a făcut chiar și o reacție la piesa care a reușit să stea în trending pentru multe zile.

Ce i-a transmis Vulpița lui Jador?

Dacă nu era clar că noua lor piesă este dedicată lui Jador, eeei bine la un moment dat apare și fața lui Jador pe ecranul unui televizor. Mai mult de atât, Vulpița i-a și dedicat și câteva versuri rivalului ei. Acum, fanii așteaptă cu nerăbdare și răspunsul lui Jador la atacul ei. Dacă el va face sau nu o piesă pentru Veronica Stegaru, rămâne de văzut. Vulpița și Viorel Stegaru au fost apărați chiar și de Mirela Vaida, după ce au lansat piesa de față.

„Jador ce ar putea să zică? Râde, dar și se oftică. Mulți ca el ar da-o în glumă și tot noi râdem la urmă”, cântî Vilpița.

”Lumea e închistată în dușmăanie, răutate. Ce au făcut oamenii ăștia? Au luat pâinea cuiva, au luat cuiva talentul? Lumea se uită pentru relaxare, pentru entertainment (…) Nimeni nu a zis că îi promovăm că sa ii dăm exemplu… Acum, dacă li se propune să facă o piesă… câți ca ei ați refuza daca ati fi puși în așa situație?”, a spus Mirela Vaida

Distribuie