Vulpița s-a afișat cu nimeni altul decât fostul iubit al artistei Andreea Antonescu, Ștefan Manolache. Unde anume? Veronica Stegaru chiar a luat masa chiar cu acesta la localul pe care îl deține tânărul.

Reclamă

Vulpița a comis-o din nou, se pare. În ultimul timp, Veornica Stegaru a dat de înțeles că lucrurile s-au schimbat în ceea ce o privește și că e fată de casă acum. Cum minunea nu ține decât trei zile, cele mai recente imagini cu tânăra dau peste cap toate ipotezele create anterior. Trecutul tumultos al Veronicăi ne îndeamnă să credem faptul că Ștefan Manolcahe se afla pe lista de ”pretendenți” a acesteia. Se știe faptul că Veronica a avut mai mulți amanți, char dacă se afla într-o căsnicie cu soțul ei, Viorel Stegaru. Aceasta a mințit chiar că a fost violată la un moment dat. Pare-se că soțul ei nu scapă așa ușor, că Vulpița i-a pegătit o nouă lovitură acolo unde-l doare cel mai tare, adică în orgoliu.

Reclamă

Veronica Stegaru și fostul iubit al Andreei Antonescu, Șrefan Manolache, s-au fotografiat stând foarte aproape unul față de altul. Din imaginea postată pe rețelele de socializare se observă faptul că Vulpița se află la volanul mașinii lui Ștefan, iar el se află foarte aproape de soția lui Viorel Stegaru. Carismaticul afacerist se pare că ar fi invitat-o pe soția lui Viorel la restaurantul lui din București, pentru a-i gusta preparatele tradiționale.

Vulpița și fostul iubit al Andreei Antonescu, apariție șoc!Ce se află între ei?

Cine este personajul Ștefan Manolache?

Ștefan Manolache, până la vârsta de 27 de ani, a avut foarte multe ”întâlniri” cu legea. Tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături. În 2013, acesta a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice, dar și pentru ultraj contra bunelor moravuri și uz de armă neletală.

În anul 2013, Ștefan a mai fost implicat într-un scandal. Acesta se afla la volanul unui Nissan Micra şi a oprit maşina în faţa unui taximetrist care avea un client în vehicul. Taximetrisutul l-a claxonat pe Ștefan pentru a i se da voie să treacă, moment în care Ştefan l-a înjurat.

Ștefan Manolache a fost dat afară de șefii de la Antena 1, după câteva luni de colaborare. Iubitul Andreei Antonescu era reporter la Acces Direct. A fost surprins când a fost anunțat că nu va mai face parte din echipă.

Iubitul Andreei Antonescu a fost pus pe liber în urmă cu câteva săptămâni. La un moment dat se zvonea că Ștefan Manolache va fi promovat și va ajunge prezentator TV la matinal. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Bărbatul a fost dat afară de la Antena 1 mai repede decât și-ar fi închipuit.