Vulpița a avut parte de un moment emoționant în ultima ediție Acces Direct - și-a revăzut tatăl.

Vulpița și-a revăzut tatăl după 4 luni, iar momentul revederiii a fost unul de-a dreptul emoționant. Veronica a simțit că a ajuns la capătul puterilor și și-a chemat tatăl în ajutor. Acesta nu a ezitat nicio clipă și a venit pentru a fi alături de fiica sa într-un moment atât de greu. Tatăl ei s-a bucurat extrem de tare să își strângă fiica în brațe, după atât de mult timp. Cel pe care nu s-a bucurat să îl vadă este Viorel, despre care nu a avut lucruri prea bune de zis.

Ce crede tatăl Vulpiței despre Viorel?

Momentul în care Vulpița și-a revăzut tatăl a fost unul care a emoționat pe toată lumea, mai puțin pe Viorel. Soțul Vulpiței nu s-a bucurat să îl vadă; pentru că el este de părere că Veronica vrea să divorțeze din cauza celor spuse de tatăl ei. Nici tatăl Vulpiței nu are o părere prea bună despre el, pentru că spune că stă cu ea pentru bani.

Mai mult, a declarat că Viorel nu mai este de nasul fiicei sale și că tot ce face acum, face pentru că îi este frică. Îi este frică să nu o piardă, pentru că nu mai e demult copilul care era când a cunoscut-o. Despre Vulpița a spus numai lucruri bune și este complet de acord cu schimbarea ei. A spus că a venit să o susțină și că nu vrea să o mai vadă deloc plângând.

„Am găsit-o bine, s-a bucurat că am venit. Am venit să o susțin, să nu o mai văd plângând, să meargă înainte. Este o fată tânără și frumoasă. Se vede ce a făcut el în cinci ani. Nu ne deranjeazî absolut deloc schimbarea ei. Este tânără. Poate altceva mai bun, are memorie”, a zis tatăl Vulpiței.

„El îi caută niște pârghii de oprire, cum s-ar spune. Îi e frică să nu o piardă. El s-a schimbat, nu vrea să o vaă îmbrăcată cum vrea ea”, a mai spus Ion Secuianu.

Share.