Vulpița se angajează. Tânăra din Blăgești are acum parte de viata pe care altadata doar o visa. Este vedeta la Tv si pe rețelele de socializare, iar melodiile ai au un succes nesperat pe Youtube. Vulpita a inregistrat deja doua melodii, care au ajuns pe locul 1 în Youtube. cu ocazia aceasta si-a facut si prieteni care incearca sa o sprijine și să îi ofere un viitor mai frumos.

Reclamă

Vulpița se angajează. Atunci când a filmat videoclipul pentru piesa cu Rafaelo, Vulpita a vizitat-o pe Sonia Trifan. Veronica a primit de la aceasta tinute minunate pentru a le purta în videoclip, iar cu aceasta ocazie cele doua s-au imprietenit. Aflata intr-un impas în casnicia cu Viorel, Veronica a mers din nou la boutique-ul Soniei, pentru a cere sfatul bunei ei prietene.

Din vorba în vorbă, Sonia a aflat mai multe detalii despre viata pe care au avut-o sotii din Blagesti. Viorel nu a fost un sot model și i-a gresit de nenumarate ori tinerei de 21 de ani. Nu i-a oferit nici afectiune, nici sprijin. Mai mult, Veronica nu se simte aparata de acesta și nu mai crede ca barbatul este in stare sa asigure un trai decent familiei sale.

Vulpița se angajează. Pentru ca a vazut cat de mult a evoluat Vulpita, in ultimele luni, Sonia Trifan a decis sa o ajute. Femeia de afaceri i-a intins o mana Veronicai și i-a oferit un loc de munca part-time în boutique-ul ei. Astfel Vulpita ar lucra 4 ore pe zi într-un mediu placut si ar reusi sa castige destui bani pentru a deveni independenta.

Cum a reacționat Viorel?

Vulpița se angajează. În timp ce urmărea materialul cu sotia lui, Viorel a avut o ieșire nebanuita. Invidios pe succesul Vulpitei acesta a amenintat cu divortul. Astfel, astazi ar urma sa mearga la notar pentru a depune actele de divort. În loc sa se bucure pentru sansa primita de Vulpita. barbatul a facut-o sa planga. Probabil a fost extrem de deranjat de faptul ca Sonia Trifan a ajuns la conculuzia ca Vulpita a evoluat, in timp ce la Viorel nu s-a schimbat nimic!