Vulpița s-a angajat și este extrem de fericită cu primul ei loc de muncă. Veronicăi nu îi vine să creadă câte lucruri bune i se întâmplă de aproape cinci luni; de când a apărut pentru prima dată alături de soțul ei la Acces Direct. Tânăra din Blăgești s-a confruntat cu extrem de multe probleme până la vârsta de 21 de ani. Dar a răsărit soarele li pe strada Vulpiței, care a dat lovitura în București.

Vulpița face furori și nu doar la Acces Direct, acolo unde fanii o urmăresc zilnic, ci și pe YouTube. Acum se poate spune despre Veronica Stegaru că este cu adevărat o vedetă. Ea a lansat deja trei piese, care au ajuns toate pe primele locuri în trending și o duce foarte bine. Nimeni nu se aștepta însă, ca Vulpița să se angajeze și să aibă un loc de muncă normal, la care să meargă zilnic.

Cine i-a oferit o mână de ajutor Vulpiței?

Vulpița s-a angajat, dar nu așa oriunde, ci în atelierul Soniei Trifan. Femeia i-a oferit Veronică un loc de muncă în atelierul de unde multe vedete se îmbracă. Mai mult de atât creatorea are planuri mari pentru ea. Vulpița a semnat primul ei contract de muncă și a început să plângă de emoții. Momentan este în perioada de probă, dar se pare că deja se descurcă de minune și o va trece cu brio.

Sonia Trifan a dezvăluit că s-a gândit să o lase pe Vulpița să creeze două – trei creații vestimentare.

“Da, este o idee pe care am avut-o în ultimele zile și chiar m-am gândit că pe parcursul acestor două săptămâni o s-o învăț pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri. Știu că două săptămâni trec repede, dar noi vom învăța. Sincer, chiar mi-ar fi plăcut să o trimit chiar și la un curs de croitorie, dar nu avem timp, pentru că aceste cursuri durează – sunt de 3 – 4 luni . Dar, dacă Veronica va fi lângă noi, în echipa noastră, chiar dacă eu fac ceea ce fac, și eu am făcut un curs de croitorie la rândul meu. Și, chiar mă gândeam: de ce nu să o las pe Veronica, la un moment dat, să facă două – trei rochițe? Bineînțeles, cu ajutorul meu, dar să fie ideile ei.”, a spus Sonia Trifan.