Vulpița s-a întâlnit cu Rafaelo fără ca Viorel, soțul ei, să știe. Cei doi au fost surprinşi, fix în momentul în care au ajuns, cu maşina aurie a celebrului artist, pe o stradă cu mai multe case. Ca un adevărat gentleman, Rafaelo a coborât primul, ca să-i deschidă portiera Veronicăi, iiar imaginile au ajuns, desigur, la Viorel.

Cei doi erau îmbrăcaţi lejer, el în pantaloni negri şi în geacă de blugi, iar ea într-o pereche de pantaloni negri şi cu o bluză mov.  Vulpiţa şi Rafaelo au coborât râzând şi cântând, din maşina de sute de mii de euro a cântăreţului. Imediat după ce au coborât din bolidul de lux, Veronica şi Rafaelo au intrat îmbrăţişaţi într-o casă.

Nimeni nu știe, încă, de ce au intrat în casa respectivă și ce au făcut acolo, dar ce s-a văzut a fost suficient ca Viorel să fie scos din sărite și să reacționeze așa cum știe el mai bine. Și de această dată, „Vulpița cea șireată” a reușit să își facă soțul gelos, după ce acesta declarase că nu îl mai interesează de ea și că dupa ce se termină starea de urgență va avea loc o separare. Dacă va fi sau nu așa…rămâne de văzut.

„Poate să audă Rafaelo… Rafaelo, poți diseară să vii cu mașina, poți să ți-o iei de tot, poți să faci borș cu ea. Că nu mă mai interesează. Poate să vină să o ia”, a spus Viorel, cuprins de furie.