Vulpița a răbufnit în mediul online după ce un bărbat a filmat-o în timp ce era cu soțul și cu fiica.

Chiar dacă în prezent locuiesc în Blăgești, se pare că soții Stegaru încă se consideră vedete. Vulpița a fost deranjată de un bărbat care a filmat-o pe ea, alături de soț și fetiță. 

Vulpița: ,,Am fost filmați fără acord”

Se pare că soții deveniți celebri cu povestea de dragoste nu au uitat perioada în care erau vedete. Acest lucru se poate observa din ultima postare a Vulpiței. Veronica Stegaru s-a plâns în mediul online că a fost filmată fără acord. În cadrul emisiunii ,,Acces Direct”, celor doi li se cerea acordul pentru a fi filmați, dar cei doi nu au uitat să aplice această regulă și pe uliță, în Blăgești. Soții Stegaru, alături de micuța Maria erau pe un drum public, când un bărbat îi filmează din mașină. Indignarea Vulpiței vine din faptul că se vede și chipul fetiței sale.

,,Am fost filmați fără acord. Găsiți link la mine la poveste sau pe YouTube-Veronica Vulpita Oficial să vedeți ce au făcut, care ne-a filmat pe mine și Viorel când aduceam fata”, este mesajul Vulpiței.

Ce spun internauții despre acest subiect

Mesajul care exprimă nemulțumirea Vulpiței nu a trecut neobservat de internauți, care au reacționat imediat. Acestora li se pare absurd că Veronica Stegaru este deranjată de un astfel de aspect, mai ales că se aflau pe un drum public.

,,Înapoi la Acces direct să vă plângeți la doamna Mirela de chestia asta, poate vă ajută ea din nou, fie cu bani, fie cu proces”, ,,Fără acord, mare vedetă…”, ,,Cum vă permiteți să filmați așa vedete”, ,,Vai de mine, dar ce a făcut bre”, ,,Ești pe domeniu public, deci putea să te filmeze și cu camera de bord..”, ,,Ești pe spațiul public. Nu trebuie acordul nimănui”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.