Vulpița a primit o mulțime de cadouri zilele acestea. Veronica este genul de persoană care se bucură extrem  de tare pentru fiecare lucru pe care îl primește. De data aceasta, a fost extrem de bucuroasă să vadă câte lucruri i-a dăruit Lăcrămioasa Răileanu; o celebră înterpretă de muzică populară din Moldova. Vulpița s-a simțit extrem de bine în prezența femeii.

Reclamă

Cele două femei au vorbit despre diferite probleme pe care le are Veronica Stegarul. Au cântat împreună o parte dintr-o piesă de-a artistei. Vulpița a făcut chiar și parada modei în casa îndrăgitei cântărețe. Ea s-a ales cu câteva rochițe foarte frumoase, dar și cu un port popular pe care l-a purtat în emisiune. Fiind o persoană care a dus lipsă de multe în trecutul ei, Vulpița se bucură de fiecare lucru pe care îl primește.

Reclamă

Lăcrămioasa Răileanu, fosta elevă a Elenei Prodan, a stat minute în șir de vorbă cu Veronica Stegaru. A încercat să o liniștească și i-a oferit o serie de sfaturi, care speră că o vor ajuta pe viitor. Vulpița a ascultat-o cu interes pe cântăreață, dar la un moment dat a fost compleșită de emoții. Vulpița a primit toate vorbele bune din partea ei și a izbucnit in lacrimi.

Ce i-a transmis cântăreața Vulpiței de la Acces Direct?

”Trebuie să fii fericită și bucuroasă că Dumnezeu ți-a dat șansa asta, să poți să faci ceea ce-ți place. Am văzut că ești foarte isteață și așa și trebuie să fii și nu mai asculta tu ce zice lumea pe Facebook, că sunt și oameni răi și oameni buni. Trebuie să fii fericită, să te bucuri de momentele astea. Viața asta este foarte frumoasă”, a zis artista.

”Nu, nu, asta nu e bine. Astea sunt copilării și nu e frumos. Trebuie să opriți și să puneți punct la asta. Nu trebuie să zici niciodată nu, că tu nu ai niciun drept să-i spui tu lui ”nu fă”, că nu l-ai luat să-l izolezi și nici el pe tine”, i-a explicat vedeta.

”Nu mai plânge! Nu mai plânge! Lasă că Dumnezeu, vezi tu cum îți scoate oameni în cale? Dacă ai credință în Dumnezeu, poți face orice!”, a mai spus cântăreața.