Florin Pește vrea să o ajute la fel cum a ajutat-o pe Denisa și pe Vulpița de la Acces Direct. Artistul vrea să o ia sub protecția sa și să o ducă tot mai sus pe plan muzical.

Vulpița a dat lovitura

Florin Pește, unchiul Denisei Răducu, a avut o replică dură împotriva celor care contestă succesul Vulpiței. El vrea să o ajute pe tânăra de la Blăgești să reușească în viață și să evolueze pe plan muzical. În mare parte a și reușit, pentru că deja Vulpița este pe locul 1 în trending cu noua sa piesă alături de Rafaelo. Ea și fostul concurent de la Puterea Dragostei au făcut echip bună, au scos „fița” și oamenii îi ascultă întruna. Drept dovadă că de la lansare, piesa nu a coborât nici măcar un loc în trending. Mai mult de atât, a fost în trending și în alte țări din Europa, spre bucuria celor doi artiști.

Florin Pește a fost indignat de părerile celor care s-au luat de Vulpița pentru succesul pe care îl are. A încercat să le explice fanilor, că trending-ul nu este despre muzică, este despre orice video care ajunge viral. Așa că nu ar trebui să o mai judece pe Vulpița, pentru că nu are voce.

Ce a declarat artistul?

”Bă’ chiar nu mai suport prostia asta că dacă e Vulpița pe locul unu în trendig suntem un popor de proști. Păi dacă e Jador, Culiță sau Carmen de la Sălciua suntem mai inteligenți? În primul rând, trendig-ul de pe Youtube nu e despre muzică, ci despre orice clip din oricare categorie care este viral. E foarte adevărat că nu poți compara muzical pe cei mai sus menționați cu Vulpița și Viorel dar MESAJUL și NIVELUL DE CULTURĂ e același. E aceeasi Marie, dar cu alta bască. Să nu uităm că pe foarte mulți soliști îi ajută programele de autotune și foarte multe corecții.”, a declarat el.

Artistul a explicat cât de clar a putut el, că o manea rămâne tot o manea. A mai spus că fiecare om este liber să asculte ce vrea și că nimeni nu este obligat să asculte un anumit gen de muzică, dacă nu îi place.

Dacă tot ne place maneaua, măcar să ne inflamăm în halul ăsta când nu este Salam pe locul unu, probabil singurul artist de acest gen. Sper să nu deranjez pe nimeni, dar să dăm Cezarului ce e al lui. Așa că lăsați-o mai ușor cu prostia asta că “vai ce țară de proști suntem că e aia pe locul unu și nu e ăla”. Adică scoatem pe dracu și punem pe lacu’. Ai opțiune să te uiți la orice vrei, cât vrei. Bagă o simfonie, o sonată, de Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, asta face un om care se pretinde inteligent. O manea e….. o manea până la urma, nimic mai mult”,a mai scris Florin Pește.