Vulpița a fost atacată cu pietre de propriul socru, în momentul în care a vrut să își vadă copilul. Veronica și Viorel au mersul în Blăgești, cu ocazia zilei de 1 iunie.  Întâlnirea a fost extrem de emoționantă, mai ales datorită reacțiilor pe care le-a avut cea mică. Momentul în care Vulpița și-a strâns în brațe copila a fost unul care a adus lacrimi în ochii multor români. Le era dor una de cealaltă, iar cea mică abia aștepta ca mama ei să vină acasă.

Cum au reacționat părinții lui?

Cei care nu s-au bucurat deloc de intențiile soților Stegaru sunt chiar părinții lui Viorel. Aceștia erau puși pe ceartă și au avut niște reacții extrem de dure. Cei doi au vrut să le facă o surpriză și să meargă în vizită, pentru a petrece timp alături de fiica lor. I-au adus multe cadouri, i-au dat și bani, dar asta nu i-a mulțumit pe părinții lui. Ziua de duminica ar fi trebuit să fie una plină de bucurie pentru toată lumea, dar a fost una plină de lacrimi.

Vulpița și Viorel au postat pe rețelele sociale imagini cu cea mică. Vulpița nu și-a putut stăpâni emoțiile nici în momentul în care a revăzut imaginile la Acces Direct. Din păcate, părinții lui Viorel nu s-au bucurat să îi revadă și i-au tratat extrem de rău. Cel mai important este faptul că revederea micuței a făcut-o pe Veronica mai mult ca niciodată să își dorească să își ia fata la București.

Dar există și o parte tristă a poveștii și anume cea în care a fost alungată de socrul ei cu pietre. Nu doar Veronica a fost atacată cu pietre, ci și operatorul Kanal D. Vulpița a fost atacată, s-a speriat extrem de tare și a început să alerge și să fugă. Din fericire, ea a reușit să își strângă din nou fata în brațe. Cea mică s-a bucurat extrem de tare și a alergat în brațele mamei ei.