Viorel și Vulpița nu bănuiau niciodata ca vor ajunge vedete. Doi oameni simpli, de la Blagesti, au ajuns să tină cu sufletul la gura milioane de telespectatori. Pe langa audienta uriasa pe care o aduc postului Antena 1, cei doi fac ravagii si pe Youtube. Mai ales Vulpița! Melodiile tinerei au facut milioane de vizualizari, care se traduc în bani frumosi.

Reclamă

Când au ajuns la tv, cei doi soti erau saraci lipiti. Niciunul nu avea un loc de munca și traiau de pe o zi pe alta. Singurul venit mai consistent ce le intra in casa era pensia mamei lui Viorel. Din acesti bani reuseau sa traiasca cei doi, fetita lor si parintii barbatului. Pe langa asta, mai primeau de la stat un ajutor de asistati sociali.

Veronica si Viorel primeau amandoi de la stat 357 de lei lunar, la care se adăugau 82 de lei oferiți familiilor cu un singur copil. Daca Vulpița avea o scuza, aceea ca sta cu fetita, nici lui Viorel nu ii placea munca. Barbatul se mai ducea cu ziua prin vecini, insa nu a reusit niciodata sa aiba un loc de munca stabil. Asta este o tragedie pentru un barbat trecut de 30 de ani, care are o familie de sprijinit. Lucrurile s-au schimbat radical atunci cand au aparut la Acces Direct sub pretextul ca Vulpița a fost abuzată.

Câți bani a câștigat Vulpița în Bucuresti?

Soții din Blăgești sunt de 4 luni pe micile ecrane. Oricat de blamati ar fi, acestia fac audiente uriase. Semn că românilor încă le place circul, deși nu vor să recunoască. Mai multi cantareti romani au vazut o oportunitate in tanara de la Blagesti si au decis sa o foloseasca pentru propria promovare. Veronica a inregistrat doua piese, cu Axinte și cu Rafaelo, care s-au dovedit un real succes. Daca de la Axinte și-a cam luat teapa, tanara primind doar 10% din suma de 10.000 de lei care i-a fost promisa, cu Rafaelo lucrurile stau altfel.

Tânărul i-a promis Vulpiței că vor imparti banii primiti de la Youtube. Melodia lor a facut peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, dar cum se traduc acestea in bani? În medie, pentru Romania, Youtube plateste mia de vizualizari cu aproximativ 1 euro. Daca facem socotelile cu aceasta suma, videoclipul a generat în jur de 5000 de euro. Si asta doar pana in acest moment. Iar daca Vulpița reușește să aducă atatia bani doar dintr-un videoclip, inseamna ca orice colaborare cu tanara este o mina de aur.

Pe langa banii stransi din Youtube, Veronica si Viorel vand si tricouri proprii, din care scot bani frumosi. Mai mult decat atat, in media se zvoneste ca cei doi primesc 100 de euro pentru fiecare aparitie la Acces Direct. Si au aparut de 4 luni, 5 zile pe saptamana! Sotii au primit si un apartament cadou, au strans si bani frumosi iar zilele in care se chinuiau sa supravietuiasca sunt de mult apuse. Aceasta este adevarata putere a televiziunii.