Vulpița a dat din nou lovitura, după ce a lansat o piesă alături de Rafaelo și de Viorel. Piesa se numește „Om bogat sau om sărac” și face deja senzație, a depășit deja milionul de vizualizări. Nu a ajuns chiar pe locul 1, așa cum sperau cei trei, dar se clasează printre primele. Ceea ce nu este deloc rău, dar speră să mai urce, având în vedere că abia a fost lansată de două zile.

Reclamă

Rafaelo, Vulpița și Viorel au fost invitați la emisiunea ”Showbiz Report” de la Antena Stars, unde au avut parte de multe provocări. Cei trei s-au distrat de minune și și-au promovat desigur și cea mai recentă piesă a lor. Vulpița a avut o ținută de excepție, a strălucit pe platotul emisiunii și a dezvăluit un secret. Se pare că Veronica a început chiar sa și învețe limba engleză. Asta da surpriză din partea ei.

Reclamă

Vireol a mizat po paptul că piesa va ajunge foarte repede pe locul 1 în trending. Încă nu sunt chiar așa sus, dar nu este deloc târziu. Un lucru sigur nu va reuși piesa „Om bogat sau om sărac” și anume să îi împace pe soții Stegaru. Chiar dacă pe platourile de filmare au colaborat de minune și păreau că se înțeleg mai bine ca niciodată; în realitate nu este deloc așa. Rafaelo, Vulpița și Viorel s-au descurcat de minune.

Cum s-au descurcat în emisiunea ”Showbiz Report”?

Vulpița a dat din nou lovitura, fără îndoială. Se comportă ca o adevărată vedetă, iar în emisiune, ea și cei doi parteneri ai ei au primit mai multe provocări, care le-au stârnit râsul. Cel mai tare s-a distrat Vulpița, care a zâmbit pe tot parcursul emisiunii, semn că era în apele ei.

„O să intre peste o oră și ceva… sau două, locul 1”, spunea Viorel zilele trecute.