Vulpița a amenințat că se va sinucide! A plâns în hohote, în direct! „Am ajuns proastă!” – Video

Noi întâmplări în cazul familiei Stegarul iau amploare! Soția Vulpița este distrusă și plange fără încetare în platoul Acces Direct din cauza comportamentul soțului ei, Viorel.

Viorel Stegaru a fost surprins urcându-se în masina unei femei misterioase chiar de către soția sa, dar mai mult decât atât, el vrea să depună o plângere împotriva Veronicăi pentru mărturie mincinoasă.

Toate aceste scene s-au petrecut la scurt timp după ce Vulpița i-a pregătit soțului său o cină romantică, în ziua de Dragobete. După cină, Viorel a decis să meargă să cumpere o sticlă de șampanie pentru a sărbători alături de soția sa. Văzând că nu se mai întoarce, Veronica coboară în căutarea soțului și are parte de o surpriză! Viorel era în compania altei femei, în mașina doamnei misterioase.

Vulpița a izbucnit în plâns în platoul Acces Direct, spunând că se spânzură dacă Viorel o părăsește. Acesta, bucuros de criza de gelozie a soției, pume paie pe foc spunând că o lăsă singură.

„Puteam să merg și eu la unul în mașină”, spune Veronica revoltată, de parcă ea nu ar fi făcut deja așa ceva.

Replica lui Viorel nu se lasă așteptată, acesta găsind o scuza pe moment.

„Tu când ai făcut câte ceva, eu nu am făcut ce ai făcut tu. Asta e femeia care mă angajează mâine”, i-a spus Viorel soției lui și a mers din nou în mașina doamnei.

„Viorele, te bat, Viorele!”, a strigat Veronica și a mers în apartament singură.

Când s-a întors acasă, Viorel a fost întâmpinat de soția sa cu o întrebare: „Ești golan?”

A doua zi, în platoul emisiunii Acces Direct Veronica nu se mai putea opri din plâns spunând mereu că „am ajuns proastă”.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qVs7qulWQz4[/embedyt]

Lasă un răspuns

Curs BNR, 27 februarie. România e distrusă

Livian și Bianca, din nou împreună! Imagini romantice bombă cu cei doi!