Momente de panică în casa familiei Stegaru, după ce Viorel a sesizat lipsa verighetelor.

Vulpița a amanetat verighetele!? Se întreabă Viorel încă din clipa în care a observat lipsa lor. Bărbatul avea un loc în casă special pentru cele două bijuterii, dar…au dispărut. Soțul Vulpiței nu acuză pe nimeni de furt, în afară de Veronica. El crede că soția lui a luat verighetele și le-a adus la amanet. Ea a negat acest lucru, dar nu a fost crezută de Viorel Stegaru.

Care a fost reacția lui Viorel când a văzut că au dispărut verighetele?

Cum a observat că verighetele care dimineață erau la locul locul, iar mai târziu nu; a anunțat repede un reporter Acess Direct. Acesta a mers repede în casa familiei Stegaru, pentru a-l filma pe Viorel, speriat că i-au dispărut bijuteriile. Mai mult de atât, el a și amenințat-o pe soția lui.

I-a spus că dacă nu vor apărea  „o să iasă urât”, dar ea susține că nu le-a atins. Plus că ea i-a dat verighetat de pe deget lui, ca să scape de ea. Pentru Veronica bijuteria nu mai are niciun fel de semnificație, pentru că nu vrea decât să divorțeze. Orice ar spune, Viorel crede că Vulpița a amanetat verighetele.

 „Ieri erau verighetele aici, amândouă. Nu aveau cum să pice! Mai ia-le de unde nu-s! A căzut cerul pe mine când am văzut că nu sunt!”, a spus Viorel.

Viorel a răbufnit și înainte de emisiunea Showbiz Report, unde au mers să-și promoveze piesa. Acolo și-a spus ce avea pe suflet în legătură cu relația care crede că este între Rafaelo și Vulpița. Mai exact el este de părere că ea și cântărețul s-ar fi sărutat și că i-a văzut cu ochii lui.  Mai mult l-a amenințat pe Rafaelo, că nu va mai putea să facă nicio colaborare cu Vulpița. Cei doi susțin că nu s-au sărutat și că aberează Viorel, dar rămâne de văzut care este, de fapt, adevărul.

„Voia să rămână el. I-am spus că eu nu ies!”, a spus Viorel.

Share.