La final de săptămână, în cea mai mare parte a țării, valorile termice vor scădea și se vor situa ușor peste cele normale datei la care ne aflăm. Sunt anunțate ploi în Muntenia, local în Oltenia, Dobrogea, Moldova, sud-vestul Transilvaniei, la munte și izolat și în restul teritoriului.

La altitudini mari vor fi precipitații mixte, iar vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă  dar și pe suprafețe foarte mici în estul și în sudul țării. Temperaturile maxime de asăti, 11 noiembrie, se vor situa între 9 și 17 grade.

În partea de est a României vor fi 9 grade la Iași, 8 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 13 grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 15 grade celsius în termometre

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Sursa: Colaj Substanțial

În vestul ţării se vor înregistra 13 grade la Oradea și 11 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 11 grade la Cluj-Napoca, 9 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 11 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 8 grade Celsius.

La noapte, în regiunea de est a teritoriului, temperaturile vor  coborî la 6 grade la Iași, 6 grade vor fi la Suceava, 5 grade sunt prognozate la Galaţi, iar la Constanţa vor fi 7 grade.

În  partea de vest a teritoriului vom avea:9  grade la Oradea şi 8  grade Celsius la Timișoara. În centrul ţării, temperaturile minime vor fi de: 7 grade la Cluj-Napoca, 5 la Brașov, 6 la Sibiu și 4 la Miercurea Ciuc.

Vremea astăzi în București

La final de săptămână, vremea în Capitală va fi în general închis, cu cer mai mult noros și precipitații pe parcursul zilei. Vântul va sufla cu o intensitate de 9km/h dinspre NE, iar temperatura maximă a acestei zile va fi de 11 grade celsius. Cantitatea de precipitații ce se va strânge în urma precipitațiilor va fi de  9 litri pe metrul pătrat. La noapte, cerul va fi acoperit și va ploua, iar temperatura minimă va fi de 6 grade celsius.

Vremea mâine în țară

Prima zi din acest weekend vine cu cer variabil, cu înnorări în regiunile sudice unde pe alocuri va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 10 și 17 grade celsius. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață.