Se pare că prognoza meteo va fi în continuă schimbare în perioada 12-15 septembrie, chiar dacă ziua de 12 septembrie va fi una foarte caldă cu temperaturi de 32 de grade. De dimineață va fi puțin înnorat și va bate vântul însă în jurul amiezii va fi foarte cald.

În Transilvania și Maramureș vor fi 32-38 de grade, în Banat și Crișana 26-30 de grade, în Oltenia și Muntenia 27-32 de grade iar în Dobrogea și Moldova 25 -30 de grade.

Și în București vremea se menține caldă, vor fi în jur de 30 de grade, o zi frumoasă și liniștită, fără vânt și ploi. Noaptea se vor înregistra nu mai puțin de 13 grade, ceea ce este relativ bine pentru această perioadă de toamnă.

Valorile termine se vor menține destul de ridicate în toate zonele., ceea ce face ca oamenii să se bucure din plin, de aceste zile frumoase. Ceva precipitații vor apărea doar în zona de vest, însă în limite normale.

În zilele următoare încep să apară norii iar vântul se intensifică, ceea ce înseamnă că temperaturile resimțite, vor fi mult mai scăzute decât cele din termometre. În weekend, temperaturile se vor situa undeva în jurul a 16 grade și se va răci.

Vremea ne aduce surprize de tot felul, dar să nu uitam că s-a instaurat toamna, chiar dacă soarele sclipește pe cer și ne duce cu gândul la zilele de vară.